(Android/iOS) Off The Road - OTR Open World Driving trișează cristalele glitch
Feb 21, 2022 3:30:57 GMT -6
Post by westlamonsehof on Feb 21, 2022 3:30:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează cristalele glitch ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Galaxiga: Classic Arcade Game Arkādes spēles skfv
Off The Road - OTR Open World Driving Rennsport lnk
Off The Road - OTR Open World Driving Utrka plj
Cel mai bun joc open world pentru Android. Cu toate acestea, îmi doresc să văd vreme ploioasă și unele animale precum vacile care pășesc și iepurii și păsările vor face acest joc perfect. Evaluez 5 stele fără îndoială
De ce nu poți pierde dezavantajele de la un telefon la altul?
Îmi place jocul, dar am cumpărat ceva și încă nu mi l-a dat. Spune că dețin deja articolul și să-mi verific codul de eroare de conexiune la internet 7. În caz contrar, joc distractiv
Este un joc grozav cu o fizică grozavă, dar este greu să câștigi bani, iar vehiculele sunt prea greu de obținut, cu excepția cazului în care ești dispus să cheltuiești mulți bani sau o cantitate de timp absurd de nerealist măcinat și doar în speranța că vei obține cărțile de care ai nevoie. și nu-mi place plata lunară, doar fac ca vehiculele individuale să fie achiziționate
Mere notoriu un pic mai mult
Este foarte Buna joaca
Joc foarte grozav Sfat:Folosiți un controler pentru a juca (dacă utilizați computerul) Este singura modalitate de a juca jocul (a fost creat pentru mobil)
Ar trebui sa ara multiplayer
Acest joc este foc, jocul este realist, graficele sunt grozave și îmi place harta lumii deschise. prietene, dar, dar să câștigi bani este greu unii mașina nu poate urca munți, da, există niște prombels Dar este un joc bun, încearcă-l, îți va plăcea Pace
Abonament inutil la clubul VIP și toate afișarea, achiziții scumpe, joc cu reguli împotriva științei. Elicopterul poate fi scufundat în apă și poate decola din apă. 😅😅😅 , Niciun mod de bicicletă disponibil, Prima persoană nu poate fi văzută, Când conducem vehiculul sau șoferul de elicopter nu își mișcă mâna. Dezvoltator Privește materie.
Mi-a plăcut acest joc, după ce l-am jucat mai mult de 3 luni, am fost forțat să-l dezinstalez pentru că achiziționarea lunară de vechile a fost destul de amuzantă, nu-mi place deloc, va fi dezastru dacă dezvoltatorul va repara premiul vechilor și oricine poate cumpăra pachetul deodată și se poate bucura de el.
Jocul este foarte tare. Dar, nu merită 5 stele. Pentru că nu toate mașinile le puteți cumpăra pe bani din joc! Dacă s-ar adăuga asta, ar merita 5 stele. MULȚUMESC!
Am deblocat Behemoth și l-am actualizat complet, dar ceva nu este în regulă Behemoth Trailer Behemoth sună ca carbon yeti sau valcon și moonwalker și tarus și tuky
Este un joc grozav și toate, dar are nevoie de câteva caracteristici mai realiste dacă vrei, dar în general este un joc cu adevărat grozav.
E prost zice că are nu știu câte steaguri și n-are😰
Per total. Joc foarte bine facut. Nu se defectează. Nu este o provocare prea mare pentru a avansa în joc.. Deblocarea vehiculelor într-un fel de BS. Și reclamele sunt enervante, dar asta este cu tot ce este în lumea de azi
mai întâi voi juca o treabă mai bună, dar mașinile cumpără bani, te rog mașini gratuite și navă gratuită
Este atât de greu să câștigi monede pentru a cumpăra elicoptere și bărci, este atât de scump încât mă face leneș să adun monede. Dar îmi place, dacă ai putea, poți reduce costul transportului? la fel ca prima hartă, ar fi în regulă pentru mine. O zi plăcută!
Risipire de MB. Fiecare lucru este valoros înseamnă că banii reali și avionul, barca, vehiculul sunt doar pentru un cost VIP de 350 o lună.
Off The Road - OTR Open World Driving রেসিং qtg
Este un joc foarte bun dar ar trebui să faceți ceva să vă puteți da jos din mașină multyplaer dar în rest e foarte fain merita 5 stele din plin.
Jocul e bun dar ar fi foarte bun dacă ar baga animale și oameni pe hărți
Tare dar nu vreau publicitate
Pentru a putea sa fie
Joc bun, dar nu arată cum să ajute AI-urile în modurile de joc multiplayer. Au nevoie de ajutor și cum pot să le ridic? Prin împingere? Nu a funcționat. Avem nevoie de acel tutorial.
De ce dacă sunt în multiplayer nu pot să ies din mașină
Un
Ori de câte ori aleg un buștean de lemn sau pietre de la magazinul de piatră/lemn (2-3 magazine de piatră și lemn pe hartă) jocul se blochează. În caz contrar, îi voi acorda 5 stele pentru că îmi place acest joc, așa că vă rog să-l reparați.
Vreau să mă joc cu alt jucător, este plictisitor doar să mă joc cu roboții și să uimesc singur, va fi mai distractiv când puneți alți jucători Vă rog, puneți jocul online X0
Pierdeți timp și monede pe care le câștigați, cumpărați un elicopter, dar același tip de elicopter pe care nu îl puteți folosi pe o altă hartă și același elicopter chiar costă mai mult
Îmi place jocul, dar din păcate nu mă pot juca cu prietenii mei. Ei bine, are modul multiplayer, dar jucătorii din modul multiplayer sunt doar NPC (Personaj non-jucător). Sper că acest lucru se va rezolva deoarece nu mai joc asta decât dacă modul multiplayer acceptă modul multiplayer online.
Frumos acest joc imi place acest joc, treaba buna
Joc distractiv și captivant! Chiar nu-mi place vizualizarea camerei la persoana întâi. Văd mai multe vehicule decât orice altceva. De asemenea, am observat o eroare când am dus un buștean, o piatră sau o mașină într-un cerc de construcție sau de provocare. Uneori nu va elibera elementul din cerc. Comenzile de viraj, în special la elicoptere, ar putea necesita ceva lucru. Dar altceva decât atât! Imi place! Este nevoie de mai multe hărți!
Tare jocul 5 stele
Acest joc este distractiv, dar un lucru pe care vreau să-l puneți este în cazul în care puteți spune „bună, „bună”, „vreau să concurezi”, „să facem asta ca o echipă”, să le spuneți celorlalți jucători din joc, vă rog. și pune mai multe lucruri de spus jucătorilor, și pune, de asemenea, unde te poți juca cu prietenii tăi.
Ieste cel mai interesant joc pe care lam jucat
Acest joc este cel mai bun cu 5 stele. Un lucru care ar fi frumos este ca tunetul și maximus să tragă mai mult de o remorcă de dimensiuni mari, care ar fi grozav
Un joc bun
Jocul este bun, dar toate vehiculele sunt cu adevărat. Bani
Foarte tare, de abia ștept să văd cum e ziua și noaptea! 😎
jocul e bun dar pachetele au limita si asta e urât