Post by westlamonsehof on Feb 21, 2022 3:24:49 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Výborná grafika dobré zbrane jednoducho vynikajúca hra
Dobrá hra, ale málo máp a veľa ľudí hackuje gane, ako keby sa schovávali cez prechádzky a podvádzali, ale stále dobrá hra
Hra má obrovský potenciál, ale míňa cieľ. Vylož celý prázdny zásobník do protihráča a nezomrie. Potom ma jeden-dvakrát vystrelí hráč súpera a zomriem. Zarábanie peňazí na nákup zbraní a upgradov je smiešne pomalé. Nie je nič zlé na mojom internetovom pripojení, videl som, či sa to stane raz za čas, ale pri každej hre. Zabitie súpera by nemalo trvať 30-40 plus kôl. Strely do hlavy tiež trvajú niekoľko kôl. HRA NA ODPADKY!!!
je to skvelá hra, jediný tik sú peniaze a zlato, hra je drahá a má super starý štýl, čo je v poriadku. Tiež je super dobrý s poškodením.
Nerozumiem, prečo ostreľovač potrebuje mať nabitú vec. Robím ostreľovača extrémne nezmyselným.
Veľmi frustrujúca hra na hranie. Výplaty sú v každom kole veľmi nízke a presnosť zabíjania je občas mimo. Ak chcete získať slušnú zbraň, buď zaplatíte 109 dolárov, alebo ste ochotní ju skutočne vydrieť. Rozhodne je to frustrujúca hra, keď sú tímy naklonené a neustále dostávajú priamy úder. Takže odpoveď BS bola len pozerať reklamy, čo robím. Žiadna odpoveď týkajúca sa falošných počtov zabití, vypadnutie do zápasov, ktoré už majú posunuté skóre.
pomalé ovládanie... oveľa menej munície do zbraní ako v reálnom čase
Najhoršia hra vôbec. Vyzeralo to, že to bude zábavná hra. Odohral som však 5 misií a nepriateľ sa nikdy nepohol, nikdy nestrelil späť a nikdy nezomrel. Jediný spôsob, ako ich zabiť, bol granát. Stále ste však museli čakať, kým vyprší časový limit misie.
Skvelá hra, kým... som si nepriniesol brokovnicu, už to nevydržím hrať.. žiadny dostrel! Vylepšené zručnosti nerobia žiadny rozdiel!
World War 2: Strzelanki FPS Akcja uqt
nestarám sa o pohyb, niektorí hráči bežia, pohybujú sa extrémne rýchlo, keď sa pohybujem veľmi pomaly, aj keď sa pokúšam šprintovať
4 hviezdičky, pretože táto hra je taká dobrá, ale potrebuje môj účet Google. Ale môžem hrať, aj keď sa nemôžem prihlásiť.
Je tu jedno z najlepších fps. Tekutina. Rýchlo. Zábava. Takmer cítim, ako mi moč tečie po nohe. Realizmus ľudia.
Na začiatku celkom príjemné, áno, po dosiahnutí vyšších úrovní vám hra pošle najhorší matchmaking, ako je to možné, od ľudí, ktorí si kúpili prémiové/platené zbrane/operačné masky a väčšinou ich zbrane, čo sa stane, ak hráte vyššiu úroveň a odomknú sa niekoľko zbraní, musíte minúť svoje peniaze a iní ľudia si teraz kúpili zbraň, čím získali nespravodlivú hernú výhodu, a masky sú nespravodlivé, aby vás chránili pred streľbou do hlavy a dávali vám zdravie, wow, ak chcete, aby bola táto hra populárna, opravte to .
Grafika je skvelá! Problémom je, že animácie postáv sú príliš robotické.
Je to veľmi dobrá hra ale keď by tam dali napríklad v pubg že be ste hrali spolu keby ste tam dali ID tak by to bolo top ale isto sťahujete veľmi dobrú hru
Toto je moja nová obľúbená fps hra, ale niekedy po zápase a počas neho trochu zaostáva a pár gramatických chýb, to sú moje jediné sťažnosti. Teším sa na budúce aktualizácie. Môžete tiež pridať MAS-38, aby prvý ostreľovač, ktorého odomknete, nebol jedinou francúzskou zbraňou. Pekný deň a ďakujem za váš čas
Povedal by som, že je to dobrá hra, páči sa mi grafika a je to celkom dobrá hra, ale jednu vec, ktorú by podľa mňa mali pridať, je na mape Paríža a ďalšie by mali pridať ako poškodenie budov a urobiť oblohu sivú a pre lietadlá lietať na oblohe
Je to dobré, ale zakaždým, keď vstúpim do hry a nájdem zhodu a pár minút, je to chyba
Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale neustále padá. Nerád by som dokončil 2 zápasy za sebou. A nielen to, že keď havaruje, stratíte všetko, čo ste za túto bitku získali. A to je naozaj na hovno, ak sa to zrúti hneď na konci hry, opravte to a dajte mu viac máp, potom by som tomu pravdepodobne dal 5 hviezdičiek.
Debilina fuuj 😡nikomu sa ta hra nepaci
je to naozaj skvelá hra, ale po zvýšení úrovne stačí odstrániť všetky reklamy, ktoré musíte sledovať, aby ste dostali odmenu
Oddbods Turbo Run Arkády ett
World War 2: Shooting Games მძაფრსიუჟეტიანი njhl
Hra je celkom dobrá, niektoré veci je potrebné opraviť, ako napríklad keď ma držím v ruke s ostreľovačkou, správa sa, akoby niesol protitankovú pušku, tiež si myslím, že by ste mali zväčšiť veľkosť mapy a pridať nejaké tanky, autá, nákladné autá a viac zbraní
Dostanú vás zo zákruty, ako to funguje, aj keď je to stále dobrá hra
Používam zlaté zbrane na veľmi rýchlom internetovom pripojení. Môžete si pozrieť moje štatistiky, nie som troška! Strely do hlavy by však mali skončiť. Pokiaľ nepoužívate ťažký nosič tanierov.
Veľmi dobrá grafika znie všetko v hre je dobré, ale páči sa mi, že môžete vytvoriť príbeh kampane, ktorý by ste chceli mať v hre
Táto správa je určená pre vývojárov. Chcem začať tým, že potom, čo som bol veľakrát na prvom mieste, hra neponúka žiadnu cenu. Trochu pozornosti na malých hackerov. Pokúste sa urobiť viac máp a jednoduchšie kúpiť zbrane, po dlhom čase hrania musím hru odinštalovať.
Neviem sa ani načítať do zápasu
😘😘😘😘😎😎😎🌞🌑🌞🌑🌞🌑🌇🌆🌃🌌🌍🔉🔊🔒🆑☑
K mnohým hackom. Veľa cheatov. Zlaté hacky. Cieľ roboty, nástenné hacky. Drahý plat za hranie. Mapy neboli nikdy aktualizované. Technická podpora je zbytočná a nekompetentná. Mohlo by to byť dobré, ale vývojári odmietajú zakázať hacky a urobiť hru férovejšou.
Vynikajúca hra len keby sa tam nastrieľalo automaticky, ale dá sa na to zvyknúť. ☺
World War 2: Shooting Games Akcijske igre gzel
Zábavné a návykové s dobrou grafikou dodajú trochu krvi a krvi a pritiahnete viac hráčov, vďaka čomu sa stane majstrovským dielom.
Edit: od dvoch štartov do 3.double exp 👍🏽dobrý nápad...teraz prosím uľahčite brúsenie zlata. Brúsiť zlato je takmer nemožné, aspoň získame zlato v každej bitke🤷♂️ a čo tak aktualizovať grafiku
Hra bola dobrá a úžasná, ale vždy, keď ju hrám, zamrzla, pls opravte túto chybu a nemôžem nahlásiť chybu, pretože môže zamrznúť, keď sa ju pokúšam nahlásiť
Jedna z mojich obľúbených hier a sortiment zbraní a máp je úžasný. Dôvod, prečo som tomu dal štyri hviezdičky, je ten, že od novej aktualizácie vždy, keď idem do boja, zamrzne a nemôžem nič urobiť, opravte to. Tiež by bolo skvelé mať väčšie mapy a vozidlá.
World War 2: Shooting Games ஆக்ஷன் ncwj
World War 2 Heroes to zvládli lepšie. Mapy sú smiešne malé. V podstate sa pokúsili znovu vynájsť koleso pomocou bloku dreva.
Opravte oneskorenie a chyby
Ako hra, ale ovládanie nie je také citlivé, ako by som chcel. Je to pomalé, keď sa snažíte mieriť na mieridlá.
Nedá sa odinštalovať. Stále mi to píše, že sa nemôžem pripojiť k logickému serveru, bolo to v poriadku, keď to fungovalo...🤷🏿
Je to dobrá hra, áno. Ale zaisťujú, že musíte zaplatiť viac, aby ste získali výhry. Potom vás postavia proti lepším hráčom s lepšími zbraňami, pretože za svoje zbrane zaplatili 100 $ v hotovosti. Neplatím toľko za hru s aplikáciou. Na hranie tejto hry potrebujete peniaze. Nenásytní bastardi
Dobrá hra, len sa trochu spomalí a veľa ľudí používa asistenciu pri zameriavaní a hru niekedy zabíja
Táto hra má potenciál, ale táto hra má veľa robotov, ani neviem, či som už na nejakého hráča natrafil, automatické mierenie a automatické strieľanie je smiešne, je to ako mať hacky, ale ak túto hru zmeníte, vylepšíte ju. bude to najlepšia strieľačka z 2. svetovej vojny, sakra! Myslím, že to bude lepšie ako wwh, a prosím DAJTE ODSTUP!!! DÚFAM, ŽE SI TOTO PREČÍTAŠ
Hra je dobrá. Mechanika a všetko je skvelé, ale automatické mierenie a automatické strieľanie je naozaj nespravodlivé, kvôli týmto neférovým funkciám strácam záujem hrať túto hru. Odstráňte automatické mierenie a automatické strieľanie, aby ste dosiahli spravodlivý a štvorcový zápas.
Zo začiatku to bolo dobré, ale potom, čo miniem peniaze a potom začnem kupovať dobré zbrane, objaví sa hlavná chyba, teraz nemôžem prejsť na pištoľ, nemôžem prejsť na nôž a žiadna z mojich zbraní nespôsobuje škodu. , takže ako platený hráč by som to chcel opraviť, inak si ponechám jednu hviezdičku. Páči sa mi táto hra, pretože je historická, pokiaľ ide o fakty z druhej svetovej vojny, ale nemôžem si ju užiť s týmito chybami, špičkových hráčov zraní zadok, keď sa nový hráč posunie vyššie, takže sabotujú váš systém a ukradnú vám peniaze🤬
Dnes som začal hrať a je to celkom zábavné. Myslím si, že aj keď automatický cieľ treba vylepšiť, pretože je dosť silný, takže si to nevyžaduje veľa zručností. Niektoré texty v hre sú v inom jazyku, aj keď mám nastavenú angličtinu ako hlavnú. Je táto hra tiež globálna? Zdá sa, že existuje veľa hráčov, ktorí nehovoria anglicky. A niektoré zbrane potrebujú prepracovanie. Nemal by som byť schopný strieľať cez mapu smg a niekoho zabiť. Tiež spätný ráz tohto lmg neexistuje. Okrem toho GG!