Post by westlamonsehof on Feb 21, 2022 3:12:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор новца ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Не трошите новац на уклањање огласа. Док су стални огласи досадни, плаћати за њихово уклањање је бесмислено јер нивои почињу да се понављају на нивоу 100. Мислим, то је као да почнете на нивоу 1 и поново пролазите кроз све њих. Ова игра би била боља да су сви нивои различити.
Заправо сам стварно тужан јер ВОЛИМ игру...али ја сам преко 100 нивоа и они се сада само понављају са различитим људима није тако забавно поново играти исти ниво..
Igra Fire čovjek dolazni oluja (Fire Man Incoming Storm) online. ... eksplozija robota. Igra Death Race u droidi online
Искрено, ова игра не заслужује статус који је добио. Креатори апликације музу је за рекламе и то је велико губљење времена. Након сваког нивоа, шаље вас на оглас. Нивои су такође веома слаби и кратки. 1/5
... starogrčke avanturističke priče koja se zove Apolonije iz Tira, ... His life, and the manner of his death, had a massive impact on other
Death Incoming! Macera Oyunları shn
Заљубљен сам у ову игру...тако забавно играти....хвала што сте направили игру...Сигурно сам јој морао дати 5 звездица и знао сам то пре него што сам је играо!
Као и обично, мали елементи игре и огромна количина реклама. Апсолутно смешно када време огласа далеко надмашује време игре.
Добра игра
Počeci historijske Grčke (ilustracija) - Povijesti Podcasti - 2022
Најбољи убица времена. Забаван начин да прођете време. Лако разумљива упутства
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkade nama
Ова игра је тако добра по мом мишљењу да додаци нису битни јер волим да видим које нове игре и ствари су изашле, то је заиста забавна игра
Ово је веома забавна и зезнута игра, али губи да се заустави јер виси у исто време и не отвара ми телефон, телефон ми је црн па се надам да ће овај креатор ове игре решити овај проблем и након решавања ће ми бити стављено ово игра за инста. Заиста уживам у овој игрици, заиста сам веома срећан, а такође и ви много користите свој мозак, веома је тешко па сам замолио да поставите неколико лаких нивоа на првом месту. Даћу вам савет да играте ову игру.
Ово је одлична игра, али додаци су мало дуги, али је и даље одлична игра
Слатко је и можеш да убијаш људе. Али има толико реклама да бих радије одсекао своју ногу него да наставим да играм
Death Incoming! ጀብዱ wzno
Играо сам отприлике 10 минута и забавно је. Али има превише огласа. Било би пет звездица да нема толико огласа. Да би било боље, покушајте да имате само један дужи оглас на крају сваких 3 или 5 нивоа, а не после сваке смрти. То га чини досадним, што доводи до тога да мање људи жели игру или је задржи, само се отарасите неких реклама и било би много боље
best buy outlet Garden of the Gods Original Painting Acrylic ...
Ив дао 3 звездице јер је чак и игра забавна ив играо 20 нивоа и гледао 21 додатак Разумем особу која је направила игру жели да заради новац, али хајде, има много додатака Игра је ажурирана да поправи грешке, али никада није поправила количина додатака
Дао бих овоме 5 звездица, али постоји много додатака на сваком нивоу, постоји проклето додавање и када не желите да гледате видео за нешто, то вам и даље даје ДОДАЈ као ортак, знамо да добијате новац од огласа, али само размислите да ли желите мање додавања више људи ће играти и имаћете боље шансе за више новца плус људи који играју тако да би ваша игра могла да дође до 1. места у најигранијој игри, решите овај проблем
Вааааи превише огласа. Вероватно има пет пута више реклама као у другим играма. Да их је још мало мање, дао бих више звездица, али ово је апсурдно.
Волим графику и забаву у њој, али рекламе
Забавна игра је заиста тона огласа 3, сваки ниво један би био у реду, али то је ипак превише
Волите смисао за хумор у игри. Огласи су неизбежни са бесплатним играма, тако да су веома смешне и сјајне игре.
Смешна игра
То је добра игра у свему осим за многе рекламе и хтела сам да направим точак и писало је „Желиш ли да погледаш рекламу и урадиш то поново?“ Рекао сам да изгубим и наставио је да ми даје рекламу од 30 секунди и ја сам то урадио не схвати. и свака 1-2 нивоа постоји реклама и то је реклама од 10-20 секунди и мислим да би требало да буде сваких 10-20 нивоа требало би да буде кратак оглас и ова игра би добила боље критике
Death Incoming! Przygodowe mmba
Забавно је, али још једна од реклама!
Врло добра игра. Искључио сам своје податке и пустио их. Нема огласа .свиђа ми се .али би се могло побољшати. Телефон ми понекад прекине
Забава на почетку. На нивоу 145, игра је почела да понавља нивое. Не само слично или са истим решењем, буквално ТАКО ИСТИ НИВОИ. Надао сам се да је то само грешка или само једно понављање. Јок. Играо сам још десет нивоа и сви се понављају. Заиста је фрустрирајуће. Платио сам да уклоним рекламе и одиграо сам, како се чини, све нивое за отприлике два дана.
Забавна игра, али ТОЛИКО ОГЛАСА!. После сваког нивоа...оглас. желите да гледате ову рекламу за мултипликатор или нови костим? Не? Па, ипак ћемо пустити ову рекламу, па се позабавите тиме. Поправите обиље огласа и размислићу. Од сада бришем.
Hell death devil flame skull-cool black theme - Najnovija Verzija Za ...
... 10pcs/lot dhl free TS09 Bluetooth Smart Watch Android & iOS heart rate ... In Death Ser Shadows in Death An Eve Dallas Novel in Death Book 51 by JD Robb
Поништите бонус након полуге и још увек морате да гледате принудни оглас. Затворим и нађем другу игру са мање реклама.
Веома је као да каже да ће бити као верујте ми да су рекламе прилично лоше, али само играјте у режиму авиона...
Супер игра пуна среће и забаве превише смешна. Свиђа ми се ова игра и не бринем о рекламама. Огласи нису проблем немојте рећи узмите огласе, молим вас, немојте то рећи
amres_cbp_wiki:amres_bpd_110 [AMRES wiki]
Приметио сам да сви стално говоре да има много огласа или да је то досадно. Па ако не желите огласе, искључите Ви-Фи. Да, биће потребно неко време да проради, али верујте ми, ово помаже! Ради са другим играма, надам се да је ово било од помоћи! Пс, ова игра је некако добра
Забавна игра за играње, али постоји толико много огласа да више времена проводите гледајући их него играјући игру
'Love, Death and Robots' gets a second season on Netflix with a new director ... Chrome for Android has loads of hidden features, either tucked away behind
Death Incoming! एडवेंचर bkbr
Превисе реклама
losing advertising was death threats aimed at Ms Stanković following an Insajder ... that the possibility of tracking the listing of incoming and outgoing