Post by westlamonsehof on Feb 21, 2022 3:09:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj glitch punktus ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
Ļoti laba spēle, man patīk, tā ir ļoti aizraujoša, un tie, kas nevēlas reklāmas, vienkārši ieslēdziet lidmašīnas režīmu.
Perfekta un jauka spēle..izaicinoša un laikietilpīga...spēli nevar atstāt vidū ..patika un spēlēja līdz 40. līmenim.
Tas ir izvilkums no supergaļas zēna, ak radītājs, starp citu, TU PIEEJAMIES AR MANI VAI ESLU
Labākā spēle ikvienam
Link Animal Mõistatusmängud dhsz
Laba spēle, tā ir labāko spēļu sarakstā, ko jebkad esmu spēlējis
Līmeņi ir tik grūti iesācējiem.
Jā! :-) :-) :-):-)
Tas ir labi, bet kāpēc pirmais līmenis ir tik grūts
PĀRLIEKS reklāmas. Ja man nebūtu jāredz reklāma katru otro reizi, kad es restartēju līmeni vai pāreju uz spēles izvēlni, es droši vien liktu tai 3. Manuprāt, tā ir laba ideja spēlei, bet līdz brīdim, kad reklāmas kļūst retāk Es nedomāju, ka man tiktu dota iespēja to izbaudīt.
Mad Dex Arkadne igre kwq
PĀRĀK DAUDZ GODDAM REKLĀMU
Katru reizi, kad paaugstināsit līmeni, uznirstošā reklāma bloķē ekrānu. Tā ir ātra spēle, tāpēc nepārtraukta reklāmu straume, kas traucē plūsmu, zaudē spēles mērķi. Citādi man patīk spēle, pat ja tā ir kopija.
Tā ir niknuma spēle, ko no tās gaidīt vairāk, izņemot to, ka tas ir pārsteidzoši jautrs😂
Faltu spēle kādreiz
Там ест дилерон и миникошка
Norm
Šī ir kopija! Pat sienu raksturs vai krāsa!
Tikai machao, visu laiku labākā mobilā spēle.
Pārāk daudz reklāmu un ļoti garlaicīga spēle
Tā ir jauka lietotne, kas ir lieliska laika pavadīšanai. Viss ir jālejupielādē.
Tas sarkanais ir miligs
Garga3 ir ļoti skaista | Alžīrijas puisis
Šis ir super gaļas puika IZPAUTA, bet.. Tas ir jautri..
SUPER GAĻAS ZĒNA NORAUŠANA!!!!
Mad DeX ir vienkārši super gaļas zēnu klons. Kas varētu izklausīties forši, līdz to atskaņojat. Vadības ierīces ir tik sliktas, ka spēlēšana ir apgrūtinoša, un kāpēc kamera ir tik tuvināta? Šī spēle ir patiešām slikta... un tajā ir daudz reklāmu. Kas padara spēli vēl lētāku.
tas ir Super Meat Boy ceļā. Acīmredzot tas nav ideāls, bet... Šeit ir dažas idejas: līmeņa redaktors, vairāk animāciju, iespējams, notīriet gaļu, asinis, neatkarīgi no tā, kad atiestatāt līmeni, un izgaismojiet reklāmas.
Vai šim ir autortiesības. Es domāju, ka steam ir tāda pati spēle. Nosaukts par supergaļas puiku
Laba spēle, taču, ieviešot kontrolpunktu, roka kļūst aizkaitināta, atkārtojot šo līmeni
Man tā ir laba spēle un pati par sevi ir grūta spēle, taču reklāmas vienkārši padara to ļoti nomāktu.
Mad Dex Trò chơi điện tử gbg
Mad Dex Arkády lcwd
Pati spēle ir pārsteidzoša, taču katru reizi, kad nomirstat, tiek parādīts papildinājums. Iemesls, kāpēc es piešķiru 3 zvaigznes, ir tāpēc, ka ir daudz reklāmu, kas liek jums sadusmot vēl vairāk. Tā joprojām ir lieliska spēle!
ES mīlu šo spēli. Es to ienīstu, bet es to mīlu. Spēle ir tik nomākta punktos perfektā dizaina dēļ. Vienīgais iemesls, kāpēc es nedodu tai 5 startēšanas reizes, ir tāpēc, ka dažkārt vadības ierīces kļūst gausas un kļūst par nelielu problēmu, taču parasti es vienkārši aizveru lietotni un atveru to no jauna, un tas ir labi. Es burtiski mīlu šo spēli, un es noteikti lejupielādēšu otro, kad pabeigšu šo spēli.
Vienkārši pogas IR PAR MAZAS!
Reklāmas uz reklāmām
Tik smaga spēle